Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Kirsten, d. 17-06-2011
Hej. Herlig side!!
Jeg er også ud af Rytter familien i Thorning. Søren Andersen Rytter er min 4x tipoldefar. Se mere under min slægtsforskning, mors anetavle, på min hjemmeside:-)


Hjemmeside: www.kirsten-andersen.dk
Skrevet af Henning Hj. Jacobsen, Risskov , d. 07-04-2011
Hej, Søren,
Jeg har fundet min gamle kopi af din morfars slægt frem. Nr. 370 Jens Hjortshøj bliver jeg nødt til at se på. Der er senere en Rasmussen der får kgl bevil. til at skifte sit slægtsnavn fra Rasmussen til Hjortshøj.


E-mail:
Skrevet af John Gaihede Pedersen, d. 05-03-2011
Hej. Jeg vil gerne takke for oplysningerne om en del af min slægt. Anders Klemmen Petersen og Else Marie Jensen Allermann, er mine oldeforældre. Augusta Svane (Andersen)s lillebror Rasmus Andersen er min morfar. Min slægt kan ses på www.geni.com
Mvh John


E-mail:
Skrevet af vivi esmann neander, d. 06-02-2011
Hej. På dit link til denne side,skriver du om en gård, omtalt som "Balsgård" der blev solgt i 1660, (husker jeg)men jeg finder ingen henvisning til denne gård.
Min morfars far,Sophus Thomasen, snekermester, Tjørnelunde pr. Slagelse, (hans navn står stemplet på den første side) har haft en stor gammel bibel, SCHRIVERS SJÆLESKAT. Den er nu i mit eje.
Den er indbundet i læder, meget forsømt, men der står på forsiden, præget i læderet bogstaverne A.B.G. 1741.
På første side i bogen er skrevet nogle vers, tror jeg og underskriften er:
København d. 3. december 1741, ANDREAS MICHELSEN BALSGAARD.
Et andet navn indleder en tekst på latin:
FREDERICHUS JOHANNES BALSGAARD.
Det kunne være interessant at vide, om du kender disse to navne. Med venlig hilsen
Vivi Esmann Neander


E-mail:
Skrevet af Charlotte Kjeldsen, d. 29-01-2011
Hej
Jeg kunne godt tænke mig at hører om du har flere oplysninger på
Ole Sørensen Hjortshøj, f. ca 1741 og død 1795.
Med venlig hilsen
Charlotte Kjeldsen


E-mail:
Hjemmeside: www.studepranger.dk
Skrevet af Kathy Brady, d. 22-01-2011
I share common ancestors with Jette. Jens Andersen Skibbygger and Dorthe Nielsdatter are my Great Great Great Great Great Grandparents


E-mail:
Skrevet af Leif Rousing, d. 25-11-2010
Lige en hilsen, ser du har noget om Fiil Slægten fra hvidsten slægtsforsker i rousing slægten og vil gerne finde ud af hvor Rousing og fiil Slægterne krydser hinanden. Beste hilsner Leif Rousing.


E-mail:
Skrevet af jørgen Ørskou, d. 30-09-2010
Hej Jette
Jeg er fætter til din mor, søn af "musse, jeg er interesseret i en anetavle fra Erna og tilbage hvis du vil sende mig en sådan jeg har flere gamle billeder af familien Erna jensen hvis du er interesseret sender et billede af din mor.


E-mail:
Skrevet af Henning Hjortshøj Jacobsen, d. 21-06-2010
GOSH!! Der er MEGET mere på din hjemmeside end det jeg i første omgang fik øje på. Får jeg en mail?


E-mail:
Skrevet af Henning Hjortshøj, d. 20-06-2010
Det var ganske vist en flot hjemmeside jeg her fandt frem til - MEN det mest spændende er indholdet. Vi er uden tvivl i familie, så det må jeg se nærmere på.


E-mail:
Skrevet af Danny Stoltenberg Stjerne, d. 19-06-2010
Hej,
Faldt over din hjemmeside. Meget fornemt. Blot en enkelt rettelse.
Nr. 100 Anne Mette Rasmusdatter der var gift med Jens Andersen Keiser hed ikke Vadstrup. Hun var datter af Rasmus Jensen Stierne og født i 1806, hvilket også forklarer hvorfor de får en søn der hedder Rasmus Jensen Stjerne. Du kan bl.a. se nærmere omkring dette på Samsø Roots.
Det betyder så også, at du skal have rettet i linierne bagud derfra.E-mail:
Skrevet af Helle Kappel Kjær, d. 25-01-2010
Hallo.
Jeg kom tilfældigt ind på denne hjemmeside i søgning efter slægtninge i Egaa.I mormor-grenen har vi nogle fælles aner, langt tilbage kan jeg se, Christen Christensen Farre sen. og jun. nr 84 og 42.
Jeg er efterkommer af Peder Christensen (Farre) f.ca 1791 som søn af Christen Christensen (Farre) jun og Maren Pedersdatter. Her skilles vores veje, idet din gren stammer fra Helle Christensdatter, datter af Christen Christensens tidligere ægteskab med Anne Marie Jørgensdatter, så vidt jeg kan se. Men til hende er der også en konneks, forresten. Hendes bror, Anders Jørgensen, er min 3 gange tip, og hendes far er følgelig min 4 gange tip og altså en fælles ane, også.

Jeg vil gerne komplimentere dig for siden. Den er særdeles overskuelig. Gid jeg kunne lave sådan en!
Mange venlige hilsner, Helle


E-mail:
Skrevet af Jette Juel, d. 22-01-2010
Hej Jette Juel
Det er ikke for at lave sjov med dig, men jeg hedder også Jette Juel.
På din hjemmeside omkring slægtsforskning kan jeg læse, at vi har fælles aner. Jeg vil blive glad hvis du vil sende mig din mailadresse, så skal jeg fortælle dig mere. Jeg har også nogle gamle billeder som du måske kan have glæde af, bla. et billede fra et Diamantbryllup i 1913 hvor Smed Hans Jakobsen og hustru, Marie Kirstine Pedersdatter er diamantparret.
At vi begge hedder Jette er ikke usædvanligt, men at vi begge også hedder Juel er da sjovt. Men årsagen til jeg hedder Juel er ret speciel her i nyere tid om jeg så må sige.
Jeg venter spændt at høre fra dig.
Hilsen
”en anden” Jette Juel


E-mail:
Skrevet af Merete Elbæk, d. 14-11-2009
Hej, vi er vist i familie langt ude. Gårdmand Rasmus Mikkelsen gift med Kiesten Jensdatter Bomholt, datter af Jens Rasmusen Bomholt. Jens Rasmusen Bomholt er søn af min 4xtipoldefar Rasmus Sørensen Bomholt. Det er navnet Bomholt der er linket.
mvh
merete


E-mail:
Skrevet af Benthe Lorenz, d. 02-04-2009
flot hjemmeside ,synes det er sjovt at se hvad min familie laver i Århus


E-mail: